הסודות המתוקים של נעמיקה 1 |
לגרר 150 ג' שוקולד
(טבלה וחצי) להוסיף לשוקולד כף
שטוחה של קורנפלור ולערבב טוב.
להקציף 3 – 4 חלבונים
לקצף קשה + להוסיף 6 כפות סוכר תוך כדי הקצפה.
(את החלמונים לשמור
למתכון הבא. כיאה לכוהנת המיחזור – שום דבר לא נזרק לפח).
לערבב יחד בתנועות
עטיפה.
בעזרת שתי כפיות לקרוץ
מנות קטנות על שתי תבניות עם נייר פרגמנט. לאפות בחום של 130
מעלות כ- 45- 50 דקות.
לצנן ולטרוף. מה
שנשאר – לשים בקופסה אטומה - במקרה של קבלות שבת במגוון - לא נשאר.
|
|
|