השקד 15 ת.ד.346 שדרות 87013 פקס: 08-6624430
קצפיות שוקולד
הסודות המתוקים של נעמיקה 1


  • לגרר 150 ג' שוקולד (טבלה וחצי)
  • להוסיף לשוקולד כף שטוחה של קורנפלור ולערבב טוב.
  • להקציף 3 – 4 חלבונים לקצף קשה + להוסיף 6 כפות סוכר תוך כדי הקצפה.
    (את החלמונים לשמור למתכון הבא. כיאה לכוהנת המיחזור – שום דבר לא נזרק לפח).
  • לערבב יחד בתנועות עטיפה.
  • בעזרת שתי כפיות לקרוץ מנות קטנות על שתי תבניות עם נייר פרגמנט.
  • לאפות בחום של 130 מעלות כ- 45- 50 דקות.
  • לצנן ולטרוף.
  • מה שנשאר – לשים בקופסה אטומה - במקרה של קבלות שבת במגוון - לא נשאר.
11/11/2011